19 Ocak 2011 Çarşamba

Asp Flash Oyun Scripti

Açiklama: Yeni bir site açıp flash oyun sitesi yapmak istiyorsanız yada mevcut siteniz için flash oyun bölümü açmak istiyorsanız bu scripti kolayca kullanabilirsiniz. Genel olarak oyun sitelerinin özelliklerini kapsayan bu scriptin diğer özelliklerini aşağıdan görebilirsiniz.
Flash oyunlarını kategorilere göre ekleyebiliyorsunuz.
Oyunlara yorum ekleyebilme ve puan verebilme özellikleri mevcuttur.
Ayrıca; en son eklenen oyunlar, en çok oynanan oyunlar ve en çok puan alan oyunları ayrı sayfa olarak listelenmektedir. İletişim sayfası olup, gelen mesajları yönetim panelinden kontrol edebilirsiniz. Şifreli yönetim paneli mevcut olup, yeni yönetici ekleyebilir ve bu yöneticiye iki şekilde (Tam yetki, Yarı yetki olmak üzere) yetki verebilirsiniz. Yeni kategori ekleyebilir, mevcut kategorileri düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Yeni oyun ekleyebilir, mevcut oyunları düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Gelen iletişim mesajlarını silebilirsiniz. Oyunlara eklenen yorumları düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Oyun arama sistemi mevcuttur. Ana sayfada bulunan bölümleri yani ana sayfa düzenini yönetim panelinden düzenleyebilirsiniz.

Flash Oyunlar Scripti Özellikleri
1. Ana sayfada; kategori listesi, oyun arama, rastgele oyun, yeni eklenen oyunlar ve popüler oyunlar gösterilmektedir.
2. En son eklenen oyunları, en çok oynanan oyunları ve en çok puan alan oyunları ayrı sayfada görebilirsiniz.
3. İletişim sayfası ile site ziyaretçilerinin sizinle iletişime geçmelerini sağlayabilirsiniz.
4. Oyunlara yorum ekleme ve puan verme sistemleri bulunmaktadır. Ayrıca her bir oyun için yorum eklemesini aktif yada pasif yapabilirsiniz. Aktif yaparsanız, yorumlar eklenebilir ve listelenebilir; pasif yaparsanız yorumlar eklenmez ve listelenmez.
5. Oyunlara yorum eklemede e-mail adresi alanının e-mail adresine uygun veri yazma kontrolü yapılmaktadır.
6. Her oyunda, oyunun eklenme tarihi, ortalama verilen puanı, yapılan yorum sayısını ve oyun resmi bulunmaktadır.
7. Site ziyaretçileri oyunları hatalı oyun olarak bildirim yapabilirler.
8. Site ziyaretçileriniz oyunları oynama sayfasını açtığında; hem oyun açıklamasını görebilirler hemde kullanım klavuzuna göre oyunu oynayabilirler.
9. Duyuru alanı mevcut olup, kayan yazı olarak listelenmekte ve duyuru eklenme tarihi ile birlikte gösterilmektedir.
10. Sitenin üst kısmında logonun yanında boş bir alan mevcuttur. Bu kısmı google reklam alanı olarak belirledik. Siz isterseniz burayı banner reklam alanı olarak veya başka bir amaçla da kullanabilirsiniz.
11. Güvenlik için zararlı kodları engelleme ve temizleme özelliği bulunmaktadır.
12. Site tanıtımları yönetimi için yönetim paneli mevcut olup, tam ve yarı yetki yönetici eklenebilmektedir. Bu konuyla ayrıntılı bilgi için yönetim paneli özelliklerine bakabilirsiniz.

Flash Oyunlar Scripti Yönetim Paneli Özellikleri
1. Yönetim paneli için kullanıcı adı ve parola sistemli bir yönetim sayfası bulunmaktadır. Bu kullanıcı adını ve parolasını ilk başta sizin belirleyeceğiniz gibi daha sonradan da kullanıcı adı ve parolasını yönetim panelinden değiştirebilirsiniz. Ayrıca birden fazla yönetici ekleyebilirsiniz. Ekleyeceğiniz yöneticilerde tam yetki ve yarı yetki olmak üzere iki yetki şekli atayabilirsiniz. Yazılan parolalar güvenlik için md5 yöntemiyle şifrelenmektedir.
2. Site adı, site adresi, e-mail adresi ve telif satırı bilgilerini yönetim paneli genel ayarlardan değiştirebilirsiniz.
3. Ana sayfa düzeninin ayarlarını yönetim paneli genel ayarlardan Açık veya Kapalı olarak yapılandırabilirsiniz.
4. İletişim yönetiminden gelen mesajları okuyabilir ve silebilirsiniz.
5. Yeni kategori ekleyebilir, mevcut kategorileri düzenleyebilir veya silebilirsiniz.
6. Yeni oyunlar ekleyebilir, mevcut oyunları düzenleyebilir veya silebilirsiniz.
7. Hatalı oyun bildirimlerini kontrol edebilir, hata varsa düzeltebilir veya silebilir, hatalı değilse hatalı değil olarak belirtebilirsiniz.
8. Oyunlara yapılan yorumları kontrol edebilir, düzenleyebilir veya silebilirsiniz.
9. Oyun eklerken; oyun kategorisini seçip, oyun adını, oyun açıklamasını, kullanım klavuzunu, arama için anahtar kelimelerini yazarak, oyun için resim adresi ve oyunun adresini girerek yeni oyunu ekleyebilirsiniz.
10. Duyuru ekleyip, silebileceğiniz duyurular yönetimi bulunmaktadır.
11. Saat farkı ayarlamasını sunucuya göre ayarlayabilirsiniz.
12. Oyun sitenizde bakım yapmak istediğinizde, genel ayarlardan bakım modunu açabilir ve isteğinize bağlı bir yazı yazabilirsiniz. Bakım modunu açtığınızda; ziyaretçiler sizin yazacağınız bakım mesajıyla karşılaşırlar ve bu sırada oyun sitesine ait sayfaları göremezler, oyun oynayamazlar ve değerlendiremezler. Daha sonra bakım modunu kapatarak oyun sitenizi tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
13. Yapılan işlemler için onay penceresi eklenmiştir. İşlemi devam ettirmek için Tamam düğmesine, vazgeçmek için İptal düğmesine tıklama isteğiyle onayınız sorulmaktadır. Dolayısıyla bir işleme yanlışlıkla tıklasanız bile geri dönüş şansınız vardır.

v1.1 Yenilikler
1. Kodlar iyileştirildi. Kendi siteniz için modül geliştirmede kullanacağınız kolay blok özelliği getirildi.
2. Etiket modülü eklendi. Etiketler oyun adlarına göre listelenmektedir. Etiketlerinden birinin üzerine tıklanıldığında oyun arama sonuçları sayfasına gider ve o etikete ait sonuçları gösterir.
3. Her sayfanın kendine ait bir başlık (title) özelliği eklendi.
4. Kimler online (aktif kişiler) sayfası oluşturuldu. Kimler online sayfasında ziyaretçilerin hangi sayfayı gezdiğini, hangi oyunu oynadığını, sayfa adı veya oyun adıyla birlikte o sayfaya link verilmiş şekilde görebilirsiniz.
5. İletişim sayfasında konu özelliği eklendi. Konu olarak; genel, öneri, şikayet seçme özelliği eklendi.
6. İstatistikler bloğu eklendi. İstatistikler olarak; aktif ziyaretçi sayısı, kategori sayısı, oyun sayısı, yorum sayısı ve yönetici sayısı gösterilmektedir.

v1.2 Yenilikler
1. İki adet hata düzeltildi ve bazı sayfalarda değişiklik yapıldı.
2. Aktif kişiler sistemi yenilendi.
3. Yönetim paneline aktif kişilerin ip numarasıyla birlikte gösterildiği ayrı bir sayfa yapıldı.
4. Aktif kişilerin aktif kalma süresini yönetim panelinden değiştirebilmeniz için bir sistem eklendi.
5. Etiket sistemi için etiket sayısının yönetim panelinden değiştirebilmeniz için bir sistem eklendi.
6. Site sayacı eklendi. Bu sayaçta; bugün tekil, bugün çoğul, dün tekil, dün çoğul, toplam tekil, toplam çoğul istatistikleri bulunmaktadır.
7. Yorum alanına güvenlik kodu sistemi yerleştirildi.

Demo: Tiklayiniz
Ücreti: (Ücretsiz)
Link: Tıkla!

Hiç yorum yok: